MeteoVilatorta.Cat
Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta Espai Natural Guilleries-Savassona
AEMET
IC:0349 / IS:08119

Bloc Meteovilatorta  
ESPAI METEOVILATORTA

 
 
L'Espai Meteovilatorta, ubicat al parc de les Set Fonts de la nostra població, és un dels projectes que Meteovilatorta ha fet realitat després d'anys d'esforç per trobar un espai adient a les seves necessitats de treball i com a centre difusor de diferents activitats relacionades amb la meteorologia i de la ciència en general.
 
L'Espai Meteovilatorta compleix tres funcions principals:
 
-Centre operatiu tecnològic. Des d'aquest espai es controlen i es gestionen totes les dades que ofereix el nostre observatori automàtic i que es repliquen al nostre lloc web. També és el centre de control de la xarxa meteorol&ogarve;gica de l'Espai Natural Guilleries-Savassona, que coordina i supervisa Meteovilatorta.
 
-Centre de treball. També s'hi desenvolupen les corresponents reunions de l'equip de Meteovilatorta per al funcionament correcte de l'estació i per al desenvolupament de projectes actuals i futurs.
 
-Centre d'activitats. A l'Espai també s'hi desenvolupen activitats relacionades amb el nostre observatori, la meteorologia i la ciència en general. La sala Padre Cazador és a on s'hi duen a terme les següents activitats dividides en exposicions, conferències, xerrades i tallers.
 
D'altra banda, l'Espai Meteovilatorta també és el centre operatiu de projectes actuals i consolidats com són l'Aeròdrom Vilatorta i la ruta del Modernisme, on Meteovilatorta hi té un paper cabdal amb la coordinació dels mateixos.
 
L'Espai Meteovilatorta és un centre fet realitat gràcies a l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, la Diputació de Barcelona i l'Espai Natural Guilleries-Savassona, a qui agraïm profundament tota la seva ajuda.
 

© 2007-2016   Avís legal  
Mapa del web